7.9

Klanten beoordelen ons met een 7.9



Wilt u ook een aanbeveling over ons schrijven?

Beoordeel ons via KiyOh
8
Huizen
Aanbeveling: Ja 2018-12-17 15:50:38

Pluspunten

Behulpzaam en snel reageren

Verbeterpunten

Geen suggesties
Antwoord Scootmobiel Hulpdienst
8
Meer en Duin 8c, 2163 HA Lisse
Aanbeveling: Ja 2018-12-17 09:11:32

Pluspunten

Zeer positief en werkt zeer accuraat

Verbeterpunten

Website die ook bij hun hoort met scootmobielen daar zijn er teveel van en onoverzichtelijk en niet bij gewerkt.
Antwoord Scootmobiel Hulpdienst
10
Loon op zand
Aanbeveling: Ja 2018-12-12 22:03:37

Pluspunten

Ze zijn erg klant vriendelijk en houden rekening met je mobiliteit.

Verbeterpunten

Geen
Antwoord Scootmobiel Hulpdienst
Bedankt voor de mooie beoordeling.
10
Aanbeveling: Ja 2018-12-12 18:52:38

Pluspunten

zeer correct. Vlotte afhandeling; komen toezeggingen helemaal na.

Verbeterpunten

Geen
Antwoord Scootmobiel Hulpdienst
Bedankt voor de mooie beoordeling.
10
Warmond
Aanbeveling: Ja 2018-12-12 16:05:40

Pluspunten

Snelle service, chappeau! Ben door een zeer vriendelijke medewerker van Scootmobiel Hulpdienst thuisgebracht, mijn scootmobiel deed niets meer. Ik weet niet hoe ik anders thuis had moeten komen als ik geen lid had geweest. Fijne leenscootmobiel gekregen en mijn scotmobiel had ik binnen een week gerepareerd terug.

Verbeterpunten

Geen
Antwoord Scootmobiel Hulpdienst
Bedankt voor de mooie beoordeling.
3
Aanbeveling: Nee 2018-12-14 09:39:09

Pluspunten

Geen

Verbeterpunten

Wielen goed smeren, zodat flensen na 3 jaar niet versleten zijn. Na servicebeurt testrit maken of scoot niet rammelt. Zo ja dan goed vastzetten. Had maar een second opinieonderzoek aangevraagd bij ander bedrijf. Na 3 jaar en 3.000 km waren flensen versleten op advies scoot ingeruild. Na aflevering is het een rammelbak. Daarna hersteld. Na servicebeurt weer rammelbak. 2x langs geweest om rammel weg te nemen. Voor servicebeurt opgegeven dat scoot bij 4 accupunten inhoud.Na 3 maanden houd hij weer in al bij 5 punten.
Antwoord Scootmobiel Hulpdienst
Ook onderdelen van scootmobielen hebben last van slijtage, geheel afhankelijk van het gebruik en omstandigheden moeten bepaalde onderdelen eens in de zoveel tijd vervangen worden. Slijtage door gebruik van de scootmobiel is niet te voorkomen met alleen smeren. Vrijwel elk vervoersmiddel heeft bepaalde kraakjes of piepjes. Recent hebben wij wederom een oplossing gezocht voor de kraakjes die u waarnam. Hopelijk is alles nu naar volle tevredenheid verholpen.
6
Aanbeveling: Ja 2018-12-03 11:43:45

Pluspunten

5 sterren

Verbeterpunten

Communicatie kan soms beter met klant
Antwoord Scootmobiel Hulpdienst
Bedankt voor uw beoordeling.
8
Huizen
Aanbeveling: Ja 2018-12-02 13:28:03

Pluspunten

prettig aan de telefoon goede info

Verbeterpunten

Geen
Antwoord Scootmobiel Hulpdienst
Bedankt voor uw beoordeling.
8
almere
Aanbeveling: Ja 2018-12-02 13:10:56

Pluspunten

geen problemen gehad met aanmelden, ging snel en op het moment dat ik een vraag had werd deze meteen beantwoord

Verbeterpunten

kan ik niet bedenken
Antwoord Scootmobiel Hulpdienst
Bedankt voor uw beoordeling.
43 klanten waarderen ons gemiddeld met een 7.9/10

Contact

Postadres

Scootmobiel Hulpdienst
Postbus 83
2170 AB Sassenheim

 

Hoofdkantoor

Scootmobiel Hulpdienst B.V.
Meer en Duin 8c
2163 HA Lisse

Heeft u vragen?

Bel voor alles over uw scootmobiel en de verzekering onze klantenservice:

088-1188400

of stel uw vraag online via het contactformulier.  

Deel ons

 

Heeft u pech met uw scootmobiel?

Bel of App onze Alarmcentrale, zie het alarmnummer op uw abonnementspas.
De Alarmcentrale is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Wanneer kunt u de klantenservice bereiken?

Op maandag t/m vrijdag kunt u telefonisch contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice van 08.30 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer van de klantenservice is 088-1188400.

 

Contact & Brochure

Geslacht*
Voorletter(s) *
Achternaam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Plaats*
E-mailadres
Geslacht
Voorletter(s)
Achternaam
E-mailadres*
Geslacht
Voorletter(s)
Achternaam
E-mailadres*
Vragen / opmerkingen
Geslacht
Voorletter(s)
Achternaam
Telefoonnummer*
Vragen / opmerkingen
E-mailadres